Глория отрече, че влиза във „ВИП Брадър“ (Вижте с какво се занимава)

Гласувайте за статията

Глория няма да влиза във „ВИП Брадър“

Глория отрече слуховете, че ще влиза в риалити формата по NOVA „ВИП Брадър“. Поп фолк изпълнителката в момента се занимава с нещо друго, както самата тя пише в профила си в социалната мрежа. „Не влизам във „ВИП Брадър“!!! Моля не разпространявайте невярна информация !!! Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, защото не разбирам подобен род формати! След като откажа, чета ужасни неща за себе си… Ако е риалити, свързано с музика и танци, с удоволствие бих участвала! Уважавайте решението и личното ми пространство! Благодаря“, пише поп фолк изпълнителката.

Глория обаче издава с какво се занимава в момента. „Но ако искате елегантно да открехна завесата, очаквайте моят автобиографична книга!!! Скоро…“, допълва поп фолк изпълнителката.

С думите си певицата отхвърля също и слуховете, че дъщеря й – Симона Загорова, ще участва в риалитито „ВИП Брадър“.

Други спрягани за участие във формата, който започва само след месец, са Алисия и Николета Лозанова. Двете преди време не бяха в много добри отношения, а в предаването може или да се подобрят или да се влошат. Други две дами също се очаква да влезнат във „ВИП Брадър“ – Мира Добрева и Илиана Беновска.

Тази година сезонът ще се казва „ВИП Брадър. Женско царство“, което означава, че ще видим много дами от различни сфери. Говори се, че в риалитито ще влезнат още Рут Колева и Жанет Осипова.

Спрягат се и някои мъжки имена като това на Тома Айляка от „Фермата“. Дълго време имаше слухове, че ще влиза и Васил Найденов, но той категорично отрече.

Глория няма да влиза във "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Глория няма да влиза във „ВИП Брадър“ тази година сн. Фейсбук

Какво са ни подготвили продуцентите обаче, какви интриги ще заплетат между съквартирантите и кой всъщност ще влезе, предстои да видим следващия месец, когато стартира новия сезон на „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар