Семейството на Меган Маркъл пак я нападна: Лъжа е, че иска да се помири с баща си!

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл продължава с атаките

Сестрата на Меган Маркъл — Саманта, не се спира. Навръх рождения ден на херцогинята на Съсекс, тя заяви, че Меган не само не планира да лети до САЩ, но и няма никакво намерение да се помирява с баща си.

„Всеки ден говоря с него. Разберете, тя дори не прави опит да му се обади. Това са лъжи. Лъжи, че иска да се помирят, че иска да се срещнат и да поговорят. Откакто се омъжи тя дори не му се е обаждала“, заяви още тя.

Саманта не пропусна да ужили Меган, че вместо да чака картички от баща им за рождения си ден, трябвало сама да му се обади и да му честити личния му празник. Семейството на дукесата не спира с атаките от момента, в който тя се омъжи за Хари, а и още преди това.

Както е известно, от двореца изтече информация, че в края на лятото Меган ще лети инкогнито до САЩ, за да се види с баща си и да се изясни с него. Саманта обаче е категорична, че те не са говорили, нито пък дъщеря му се е обаждала. Томас Маркъл от своя страна също не спира с атаките и от три месеца не дава нито миг спокойствие на дъщеря си.

Заради скандала кралица Елизабет уволни половината от служителите в пиар отдела. И се очаква лично да се заеме със случая „Томас Маркъл“, ако няма развитие, което да я удовлетвори.

Сестрата на Меган Маркъл пак я захапа колаж снимки: Twitter

Сестрата на Меган Маркъл пак я захапа колаж снимки: Twitter

Ако Елизабет се намеси, това ще бъде истински прецедент. Монархът обаче е силно подразнена от поведението на новите си американски роднини. Затова държи на бързо и тихо разрешаване на ситуациите. Засега такова не се очертава, поради което мнозина очакват херцогинята все пак да се срещне с баща си. И то на тайна среща в Мексико. В противен случай резултатът няма да се хареса на семейство Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар