Няма да повярвате по колко заработва на ден наследникът на Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Малкият Рачков бе на косъм да се сбогува с екранните си изяви

Вероятно мнозина от вас няма да повярват на очите си, след като прочетат колко заработва на ден наследникът на Димитър Рачков.

От снимачната площадка на „Откраднат живот“ издават, че Димитър Рачков-младши вече е на твърд хонорар при доведения си баща Евтим Милошев, който пък е продуцент на сериала.

Именно благодарение на него, синът на Димитър Рачков проби с лекота в телевизията. Наесен 11-годишният син на актьора, ще изгрее отново в ролята на чаровния Коко в сериала. Това, което малцина знаят обаче е, че за пръв път Димитър Рачков-младши ще получава пари за играта си.

Димитър Рачков

Малкият Рачков бе на косъм да се сбогува с екранните си изяви

Малкият Рачков бе на косъм да се сбогува с екранните си изяви заради славата, която го сполетя. Тъй като Митко влошил сериозно оценките си в училище, майка му Христина Апостолова, която е сценарист на сериала, редуцира до минимум изявите му в петия сезон.

Очевидно тази забрана е оказала положително влияние върху Димитър Рачков-младши като се има предвид, че е напълнил бележника си с шестици. По този начин той отново си е завоювал възможността да се показва по-често на екран като сина на Марта Вачкова, която в сериала изпълнява ролята на сестра Жекова.

Като поощрение за добрия успех в училище, Евтим Милошев е зарадвал Митко с новината, че от новия сезон ще получава и хонорар за участията си. Момчето ще заработва по 120 лева на снимачен ден, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар