Сини човечета стряскат Кристина Димитрова в спалнята

Сини човечета стряскат Кристина Димитрова в спалнята
5 (100%) 1 vote

Кристина Димитрова има силна интуиция

Кристина Димитрова е била посещавана няколко пъти от извънземни

Естрадната изпълнителка Кристина Димитрова видя НЛО – пише „България днес“. Певицата, която стана на 58 години преди дни, разкри, че е станала свидетел на чудо – в полусън ѝ се присънили сини човечета в спалнята (обикновено се говори за зелени човечета – бел. ред.). Явлението продължило няколко минути, но се случвало винаги когато мъжът ѝ Васил не си бил вкъщи.

„И когато светна лампите, всичко изчезва. Няколко пъти ми се явиха. Нищо обаче не ме учудва. Преди няколко години бях в Индия и оттогава животът ми не е същият – отворих съзнанието си“ – обясни певицата, която все пак се страхува от непознатите обекти.

„Имам много силна интуиция и често ми се случва да предсказвам разни събития – на колеги, на близки, но не съм суеверна и не вярвам на врачки. По-скоро съм привърженик на нумерологията и астрологията. Смятам също, че има задгробен живот и душите се прераждат. Случвало ми се е и да имам дежавю“ – смята Кристина Димитрова.

Първият съпруг на певицата е светският хроникьор Иван Тенев, известен като Агент Тенев. Вторият й мъж е футболистът Георги Димитров, а от около 15 години живее с настоящата си половинка Васил. Нямат брак и според нея това не е и необходимо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар