Меган Маркъл и Хари се оттеглят от кралските задължения (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари си взимат почивка

Меган Маркъл и принц Хари се оттеглят от кралските си задължения. След почивката на Кейт и Уилям, сега и новото семейство ще се отдаде на пълен релакс. Откакто са семейство херцогинята и херцогът на Съсекс се намират постоянно под зоркия поглед на медиите и на обществеността. Но и те като всички млади семейства имат нужда от почивка.

Затова Меган и Хари ще се оттеглят от служебните си задължения до септември, пише edna.bg. Двамата ще почиват в отдалечена къща в провинцията, далеч от медиите. Къщата се намира в идиличния английски район Котсуолд. Пред „Vanity Fair“ близък до Меган и Хари казва, че те прекарват голяма част от времето си именно там. „Живеят в провинцията през по-голяма част от времето, в сравнение с Лондон, и се радват на усамотено и уютно начало на семейния си живот“, казва източникът.

Той допълва още, че имотът се намира на затънтено място, където никой не би предположил, че се намира. „Отдалечен е и затова им харесва. Като крепост е. Има стабилно присъствие на охрана, така че не можеш да се приближиш“, споделя местният източник.

Медийното внимание очевидно идва в повече на новото семейство и особено на Меган. След скандалите около полусестрата и бащата на бившата актриса, достъпът до херцогинята на Съсекс става все по-труден за журналистите, казва Ричард Палмър пред „Daily Express“. Източник споделя, че Хари е предупредил всичките си приятели да не говорят с медиите. Преди той не се  интересувал толкова от написаното и само казал, че е чел много глупости. Сега обаче той иска да предпази съпругата си от писанията на медиите.

Меган Маркъл и Хари се оттеглят от кралските си задължения сн. Туитър

Меган Маркъл и Хари се оттеглят от кралските си задължения сн. Туитър

Преди с Хари да се оттеглят в Котсуолд, според „Дейли мейл“, Меган ще посети майка си в Лос Анджелис. Много са и спекулациите за среща между херцогинята на Съсекс и баща й. Мястото и датата на предполагаемата среща обаче се пази в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар