Маргарита Хранова изненада всички с това разкритие

Гласувайте за статията

Певицата готви изненада за големия си концерт през ноември

Несъмнено Маргарита Хранова е от българските певици, които не се нуждаят от представяне. Музиката й говори повече от красноречиво за нея.

Тя е от онези гладове, които всеки може да открои сред много други. Следващото, което ще ви изуми е, че зад таланта й се крие един наистина искрен, земен и много усмихнат човек.

Маргарита Хранова е от хората, които успяват да стоят над нещата. Тя споделя, че само така делата и душата й, са в баланс.
Напук на мълвата, която носи, че Маргарита Хранова възнамерява да забегне в чужбина, тя заявява, че и за миг не й е минавало през ума да напусне родината си.

Маргарита Хранова

Певицата готви изненада за големия си концерт през ноември

За никого не е тайна, че Марги Хранова стяга грандиозен концерт в НДК по повод 45-годишнината й на сцена. Събитието е насрочено за 13 ноември.
Вероятно си спомняте, че в „Като две капки вода“ Марги Хранова и Софи Маринова направиха импровизиран дует. Въпреки, че изпълняват твърде различна музика, дуетът определено им се получи.

Към днешна дата Маргарита Хранова издава, че двете със Софи Маринова готвят музикална изненада и за предстоящия й концерт. Тя е категорична, че когато човек е професионалист в жанра си, винаги може да намери начин да се съчетае с друг стил.

Според нея, когато има точната музика, която и от двете страни да харесват, наистина се получава нещо добро. По адрес на Софи Маринова, Марги заявява, че тя е достатъчно гласовита и музикална, за да може да се справи дори и с жанр, който е много различен от нейния.

Нещата наистина се получават, когато всеки дава от себе си своето чувство. В заключение една от иконите на българската естрада посочва, че всъщност именно в това е интересното – различният прочит на музиката от страна на всеки изпълнител, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар