Нова тв стартира седмицата с гаф

Нова тв стартира седмицата с гаф
5 (100%) 2 votes

Николай Василковски надмина себе си с изцепките

Нова тв стартира днешния си ефир с гаф.

Медията достави огромно удоволствие на представителите на силния пол като се има предвид, че осъмна с високи токчета, къси поли и… женско царство.

Виктор Николаев отново липсваше. За сметка на това сутрешния ефир на Нова тв, бе стартиран от Аделина Радева и Марина Цекова.
По всяка вероятност Виктор Николаев е в отпуск. Това стана ясно от думите на Аделина Радева, докато обсъждаха времето и рекордно високите температури, които завладяха Европа.

Нова тв

Николай Василковски надмина себе си с изцепките

По време на разговора Аделина Радева сподели, че с Виктор Николаев са коментирали, че през това време екскурзиите трябва да са за 55+. Тя веднага побърза да уточни, че тази цифра не отбелязва възрастта на хората, а градусите.

В крайна сметка двете дами от Нова тв получиха подкрепа и от колегата си Николай Василковски. Именно негово творение бе понеделнишкият гаф. Той обсъждаше времето с дежурния синоптик на НИМХ към БАН – Анастасия Стойчева.

Репортерът направи изключително грозен коментар, граничещ с простащината. Василковски се изцепи в ефир със заключение за „безплодните жени“.
Докато показваше картата на България обаче стана ясно, че е изпусната втората цифра на градусите на температурата на морската вода. Съответно за ужас на зрителите, тя бе 1-2 градуса, според Нова тв.

Василковски обаче се усети и побърза да успокои зрителите, че това е грешка на компютъра, а не реалните градуси, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар