Гери-Никол проговори за Константин (+ Кой плаща екскурзиите й?)

Гласувайте за статията

Гери-Никол разкри какви са истинските й отношения с Константин

Гери-Никол проговори за Константин. Доста дълго време името на скандалната певица беше спрягано до това на поп фолк певеца. Преди време Константин каза своето мнение по въпроса. „Където и да ходя, все ме изкарват влюбен в някоя“, каза Коцето. „Гери-Никол е абсолютен професионалист, доста по-малка е от мен, семейни приятели сме, била е на сватбата ми. С нейните родители сме големи приятели от години, тя израсна пред очите ми“, разказва певецът тогава.

Гери-Никол също проговори за отношенията й с Константин. Тя потвърди думите на поп фолк певеца, че винаги са били само приятели много преди „Като две капки вода“. „Отпреди това сме семейни приятели, а по време на формата се сближихме повече“, казва певицата. „До всеки мъж, до който застана, има спекулации, че между нас има нещо повече от приятелство. Но не е така. С Константин сме единствено близки приятели, всичко друго са измислици на жълтата преса“, категорична е певицата.

Гери-Никол отговори и на обвиненията, че някой й плаща екскурзиите до различните дестинации, които посещава. „Сама мога да си позволя да отида на почивка и на шопинг, не е нужно някой да ме води. Но нека продължа да развинтвам въображението, като няма да споделя с кого бях в Рим, а единствено ще кажа, че си изкарах страхотно“, казва тя, пише „Шоу“.

Според Гери-Никол някои от статиите за нея за поръчани от „конкретна дама“. „Постоянно излизат какви ли не статии за мен, някои от тях поръчани от една конкретна дама, но няма да се занимавам с това и да падна на нейното ниво“, казва певицата без да разкрива коя е тази дама.

Гери-Никол разкри какви са отношенията им с Константин сн. Инстаграм

Гери-Никол разкри какви са отношенията им с Константин сн. Инстаграм

Гери-Никол опроверга и слуховете, че със Златка Райкова имат някаква вражда. Покрай предаването „Като две капки вода“ тръгнаха спекулации, че двете са се скарали. „Аз няма за какво да се карам със Златка. Аз съм изпълнител, тя е съвсем друга сфера, няма какво да делим. В страхотни отношения сме“, разкрива Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар