Чарли Шийн затъна в дългове (Не може да плаща издръжка на децата си)

Чарли Шийн затъна в дългове (Не може да плаща издръжка на децата си)
1 (20%) 1 vote

Чарли Шийн закъса с парите

Чарли Шийн съвсем го закъса с парите. Актьорът твърди, че няма пари дори за издръжката на децата си. Списание „People“ показа документи, в които той иска промяна в решението за плащанията. Шийн, който има две дъщери от връзката си с Денис Ричардс, и двамата сина от връзката си с Брук Мюлер, твърди, че няма възможност да плаща издръжка на четирите си деца.

52-годишният Чарли Шийн казва, че не може да плаща месечната издръжка, защото „не може да намери постоянна работа“. Актьорът твърди, че приходите му са намалели значително и той страда от „ужасна финансова криза“, пише kajgana.com. Шийн твърди, че дължи близо 100 милиона долара и не може да плати много от дълговете си, включително и към предишните си съпруги.

Актьорът и Денис Ричардс сключват брак през 2002-ра година и се развеждат през 2006-та година. От нея той има две дъщери – Сам и Лола. През 2008-ма година Шийн отново сключва брак. Той се жени за Брук Мюлер. Двамата се развеждат през 2011-та година. От нея той има близнаци – Макс и Боб на 9 години.

Чарли Шийн има още една дъщеря от връзка в гимназията, която е на 33 години.

Актьорът през 2010-та година беше най-платената звезда заради участието си в „Двама мъже и половина“. Той заработи близо 1, 8 милиона долара докато участва в сериала. След това Шийн е заменен от Аштън Кътчър.

Въпреки че е продал вилата си за близо 10 милиона долара, те не са стигнали на Шийн да си плати дълговете. Половината от парите той дал, за да плати данъците си.

Чарли Шийн затъна в дългове сн. Туитър

Чарли Шийн затъна в дългове сн. Туитър

През годините е имал много проблеми със закона. Той често злоупотребява с алкохола, а през 2015-та Чарли Шийн призна, че е ХИВ позитивен. Сега актьорът не крие, че има и финансови проблеми, които му пречат да плаща издръжката на 4-те си деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар