Спипаха Мария с новия й (Подробности за цялата им афера)

Спипаха Мария с новия й (Подробности за цялата им афера)
3.33 (66.67%) 9 votes

Разкриха кой е новият на Мария

Спипаха Мария с новия й. Преди известно време поп фолк изпълнителката сама призна, че има нов мъж в живота си. Тя сподели, че прескача до Лондон поне два пъти  в седмицата. Мълвата гласи, че новият мъж на Мария е Спас Русев, пише blife.bg.

В интервюто, което даде преди време, Мария не каза името на своя любим, както и как точно са се запознали. „Ще си запазя тази  история за себе си. Или по-скоро ще я запазя за нас двамата, защото тя е като виц”, сподели изпълнителката. „Или може би един ден бих я споделила. На този етап – не, защото тя наистина е като виц”, допълни Мария. Поп фолк певицата все пак сподели, че ги запознава „една дама” и то, тук – в България. Нещата започват „уж на шега”, но постепенно се задълбочават.

„Мисля, че съм намерила един различен мъж, който много ме вълнува, който ме кара да се чувствам добре, щастлива и така… Това не е малко”, разкри тогава тя.

Очевидци обаче са видели новата двойка. Спас Русев пращал кола за Мария на летището, а след това я водил по скъпарски заведения, където вероятността да ги срещне наш сънародник е почти нулева. На такава мила вечеря между двамата станал свидетел българин, който развива бизнес в Лондон.

Мария и Спас Русев вечеряли на свещи в тузарски ресторант. Поп фолк изпълнителката го раздавала много влюбено, но се усещало отстрани, че има леко напрежение и тя все пак няма търпение да си вземе парите и да се прибере в България.

Все пак новият любим на Мария е женен и с две деца, но това очевидно не пречи на поп фолк изпълнителката.

Разкриха кой е новият на Мария сн. Фейсбук

Разкриха кой е новият мъж до Мария сн. Фейсбук

Може би затова тя сподели още, че не бързат да предприемат следващата крачка и да заживяват заедно засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Спипаха Мария с новия й (Подробности за цялата им афера)”

  1. Илиана

    авг. 05. 2018

    Грознo,по грозно,най грозно е марчето

Добавете коментар