Светлана Василева: Не съм вързана в кухнята, но Хриси е цар там! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Светлана Василева може да готви

Светлана Василева може да готви, но това определено не е силната й страна. Г-жа Гущерова не обича да се подвизава в кухнята, за сметка на това, тя обича да чисти. „Преди седмица му направих свински пържоли“, казва Светлето в интервю за „България днес“. Рецептата естествено е лично нейна. „Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно“, споделя още г-жа Гущерова.

Готвачът вкъщи обаче е Християн. „Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби“, признава Светлана. Преди няколко дни тя дори публикува клипче в Инстаграм как Християн й приготвя пица.

И въпреки че г-жа Гущерова не я бива много в готвенето, тя все пак прави нещо вкъщи. Светлана чисти. Преди време тя сподели, че иска да си купи прахосмукачка, но се оказва, че още не е сбъднала тази своя мечта. „Все още не съм си купила прахосмукачка, но сега си харесах една парна машина. Много е хубава за деца, тъй като не използва препарати“, казва Гущерова.

Споделено от Светлана ни навежда на мисълта, че може би г-жа Гущерова е бременна. “ Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не искам да казвам „да“ или „не“, казва тя по този въпрос.

Г-жа Гущерова признава също, че отдавна е спряла да чете новините за себе си. „Спрях да чета новини. Ако някой иска да напише нещо лошо, нищо не може да го спре. Има много злобни и завистливи хора. Мислила съм да скрия личния си живот, но после си казвам – защо трябва да си крия щастието заради хора, които ме мразят? Онези, които ме познават, знаят какъв човек съм. Който иска, да вярва на глупостите“, разсъждава Светлана.

Светлана Василева може да готви, но кухнята е територия на Християн сн. Инстаграм

Светлана Василева може да готви, но кухнята е територия на Християн сн. Инстаграм

Гущерова разкрива още, че истинската причина да избягват летенето със самолет, не е това, че е бременна, а че Християн не обича да лети.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар