Янка Рупкина жертва на нечувана обида от общински съветник в Бургас (Подробности)

Гласувайте за статията

Янка Рупкина забъркана в скандал

Янка Рупкина стана жертва на нечувана обида от общински съветник в Бургас. Дни преди да навърши 80 години певицата изказа своето възмущение от Георги Манев и Тодор Ангелов. „Взех почетния знак на Бургас, напук на двамата съветници Георги Манев и Тодор Ангелов, които бяха против“, казва народната певица, пише „България днес“.

„Не съм имала заслуги, кой е той да каже това? Аз, дето 50 години съм прославяла името на България! Не го е срам!“, възмущава се Рупкина. Като почетен гражданин на Бургас народната певица има право да направи концерт и да не плати наема от него. „Манев ме обвини, че съм искала да забогатявам, като пускам в продажба билети. Не съм заслужавала този приз, представяте ли си?“, допълва още тя.

Думите, които общинският съветник й споделил, че ще я свали от сцената, обидили народната изпълнителка, която от години прославя България по цял свят. „Хората със сопи бяха готови да дойдат да ме пазят. Тези двамата нямат място в общинския съвет. Какво са направили те за държавата, а, питам аз“, пита Рупкина. „Вярно е, аз уважавам кмета Димитър Николов и тези, които ме предложиха за приза, защото това е моят край, родена съм в Бургас и съм дала много на този град. Дала съм си живота за държавата, а някакъв незнаен човек ще е против да стана почетен гражданин? Та мен и шепа певици, които останахме, цял свят ни знае, а него кой го знае?“, разпалено обяснява народната певица.

Общинският съветник Георги Манев не вдига телефона си за коментар.

Янка Рупкина жертва на нечувана обида от общински съветник сн. Фейсбук

Янка Рупкина жертва на нечувана обида от общински съветник сн. Фейсбук

На 15-ти август Янка Рупкина ще навърши 80 години. Тя ще изнесе няколко концерта, с които ще отбележи празника си. На 18-ти август тя ще пее във Варна, на 5-ти октомври в Кипър и в края на октомври в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар