Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс разкри какъв баща е бил милионерът

Гласувайте за статията

Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс разкри отношението му към нея

Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс разкри какъв баща е бил милионерът. Лиса Бренан-Джобс написа книга, в която разказва за грубото отношение на баща си към нея. Книгата ще излезе на 4-ти септември и се казва „Small Fry“.

Извънбрачната дъщеря на милиардера разказва в книгата си случка, в която Джобс се е държал изключителни високомерно с нея. Мемоарите на Лиса дават изключително точна представа за връзката с баща й.

Лиса, която сега е на 40 години, е родена през 1978-ма година след 5-годишна връзка на Стив Джобс с майка й Крисън Бренан. Когато ученическата му любов забременява, връзката между Джобс и нея приключва. Джобс дълго отрича връзката си с Лиса и дори прави тест за бащинство, за да се увери, че е негова дъщеря. Той дори твърди, че не може да има деца, въпреки че има още три, освен Лиса.

Когато Лиса е на 9 години, Стив Джобс се извинява за поведението си и се опитва да подобри отношенията си с нея. Дори години след това обаче, отношенията им остават сложни и доста трудни. „Дълго време се надявах, че ако играя определена роля, моят баща ще играе кореспондираща роля. Аз ще бъда любимата дъщеря, а той ще бъде любящ баща“, казва Лиса, пише „Дейли мейл“.

Когато била на 16 години, тя се осмелила да поиска от баща си Порше. Той обаче й се сопнал, че няма да получи нищо. „Колата ли имаше предвид, или нещо друго, по-голямо?“, пита се Лиса тогава. Тя споделя, че никога няма да забрави ледения му глас, който се е забил право в гърдите й.

Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс разкри как се е отнасял с нея сн. Flickr

Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс разкри как се е отнасял с нея сн. Flickr

Отношенията между баща и дъщеря по-късно се подобряват и Лиса дори взима неговата фамилия. През 2000 година тя завършва Харвард с мечтата да бъде писателка. Дне 40-годишната Лиса е сбъднала мечтата си и се занимава с журналистика и писане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар