Децата на Меган и Хари няма да са принцове и принцеси (Какви титли ще носят?)

Гласувайте за статията

Децата на Меган и Хари ще имат различни титли от техните

Децата на Меган и Хари няма да носят титлите „Принц“ или „Принцеса“. Британската общественост, както и всички фенове на кралското семейство, с нетърпение очакват от двореца да съобщят новината, че Меган е бременна. Медиите вече започнаха да спекулират с въпроса за първия наследник на Меган и Хари, но официално потвърждение все още няма.

Появиха се снимки с предположение как ще изглеждат бъдещите кралски наследници, както и как ще се казват. Това са само предположения. Има обаче някои сигурни неща за все още неродените деца на Меган и Хари.

Те със сигурност няма да носят титлите „Принц“ или „Принцеса“. Бъдещите кралски наследници ще получат титлите „Лорд“ и „Лейди“. Ако Меган и Хари имат момиче, то няма да наследи титлата „Херцогиня“, защото тя е само за мъжките наследници. Към имената на децата на Меган и Хари ще бъде прибавена и фамилията – Съсекс. Това ще е последното име, което ще ползват при тръгването си на училище.

Децата на принц Уилям и Кейт носят като фамилия Кеймбридж. А докато бяха ученици Уилям и Хари носеха фамилията Уелс, каквато е титлата на техните родители – Даяна и Чарлз, пише kajgana.com.

Още преди сватбата се появиха слухове, че Меган и Хари очакват първата си рожба. По време на  различните служебни ангажименти на херцога и херцогинята на Съсекс, тяхното поведение се следеше под лупа, особено това на Меган. Британските медии твърдят, че на различните мероприятия бившата актриса избягва алкохола, защото е бременна. Някои дори стигнаха, че заключението, че Меган и Хари чакат близнаци.

Децата на Меган и Хари с различни титли от техните сн. Туитър

Децата на Меган и Хари с различни титли от техните сн. Туитър

Това обаче засега са само предположения, които от двореца не са потвърдили. Меган и Хари продължават да изпълняват служебните си задължения и да планират бъдещите си такива. Програмата им е запълнена за месеци напред и по нищо не личи двамата да чакат първа рожба засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар