Синът на Елена Йончева умили сърцата на съпартийците й на Бузлуджа (Вижте какъв е сладур)

Гласувайте за статията

Теодор на Елена Йончева бе звезда на Бузлуджа, момченцето й е истинско ангелче

Елена Йончева изненада съпартийците си като доведе сина си Теодор на Бузлуджа. Момченцето й стана истинска атракция на ежегодната лятна среща на левицата.

Снимка: Ретро

Рус със сини очи досущ като майка си Теодор успя да умили сърцата както на червените симпатизанти, така и на бившето гадже на журналистката Сергей Станишев. Който не пропусна да гушне момченцето и истински да му се порадва.

Детето на Елена Йончева успя да впечатли множеството не само с ангелската си красота. Но и с изключителното си възпитание. Тео нито за миг не се отдели от мама и през цялото време остана усмихнат и кротък. Въпреки голямото внимание, което му отделиха познати на депутатката и непознати членове на БСП. Които веднага установиха, че е одрал кожата на известната си майка и поне за сега не личи да е наследил нещо от гените на баща си.

На историческата поляна под връх Бузлуджа се събраха куп хора. Дошли да отбележат 127 години от създаването на социалистическото движение в България. Говори се, че бройката им е била 75 хиляди души. Е, може и да са били по-малко.

Снимка: Ретро

Направи впечатление, че Тео, който е на две години не се притесни от многото хора, събрани на едно място. Напротив, с интерес гледаше музикантите. Дори за малко си поигра с палките на барабаниста. Докато на сцената се очакваше да се появи звездата на балканската музика Горан Брегович, предават от електронното издание  retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар