Делян Добрев верен на жена си, но ходи на дискотека без нея (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Жената на Делян Добрев не го ревнувала, но му викала „тиха вода”

 

Народният представител Делян Добрев макар да е щастливо женен и има три деца все още обича да ходи по нощните заведения. Ексминистърът на икономиката обаче избира с кого и къде да се събира.

Снимка: Ретро

Добрев предпочитал компанията на младежкия ГЕРБ в родното си Хасково. С тях излизал понякога вечер да разпусне и да пийнат по едно. Но никога не водел със себе си съпругата си Живка. Така с приятелите си от партийната структура се забавлявал на воля. Но и с мярка. Не смеел да се пусне на дансинга  както правел едно време през студентските си години. Не искал да тръгват приказки, с които да ядосва семейната си половинка и да й дава поводи за излишна ревност.

Снимка: Ретро

Депутатът признава, че с Живка не се ревнуват. Той й споделял, че колегите му от парламентарната му група го смятали за най-задръстен. Защото когато си говорели за мацки той не вземал отношение. А тя само се подсмихвала и му викала, че е тиха вода и кой знай какви ги върши.

Снимка: Ретро

Делян се запознал със съпругата си през 1999 г. Той бил студент за втора година в САЩ. През една от кратките ваканции когато се връщал в родината се запознал с настоящата си половинка на купон.

Харесали се и се влюбили веднага. Макар да изкарали само 20 дена заедно бъдещият депутат успял да съчетае и образованието и любовта си. Върнал се в Америка и с Живка се чували по телефона. Пишели си и имейли и така един от друг на далеч изкарали две години.

Решението им да сключат брак било спонтанно. Живка забременяла с първото им дете. Но все още му се сърдела, че й поискал ръката по нероматичен начин. Иначе пръстенът бил красив. Макар и купен от хасковска бижутерия, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар