Окончателно! Меган Маркъл обърна гръб на семейството си

Гласувайте за статията

Меган Маркъл е прекратила всякаква комуникация с баща си, не иска дори да го вижда

Меган Маркъл е прекратила всякаква комуникация с баща си. Херцогинята на Съсекс е взела решение как да процедира след последните му интервюта и то е — напълно да ги изтрие от живота си.

Приятел на бившата актриса от „Костюмари“ разкрива, че тя сама е настояла да бъдат сменени всичките й данни за контакт. И не желае да поддържа никакви отношения с баща си.

„Тя е бясна. И да е имало някакъв шанс за помирение, след най-новите му глупости, в които заяви, че за нея би било по-добре да е мъртъв, тя побесня. Беше страшно разстроена заради интервютата му, но най-накрая той успя да я ядоса. Тя не иска да има нищо общо с него, след като обиди нея, съпругът й и цялото му семейство. Проблемите между тях не са от вчера, но този път е наистина сериозно“, разкрива още приятелят на актрисата.

Самата Меган не е коментирала случая, нито пък е давала гласност на отношенията с баща си. Смята се обаче, че звездата е решила да избере третия сценарий — да не общува с него по никакъв начин. „Те имат проблеми от години — много преди Меган да се запознае с Хари. Тя се надяваше, че покрай сватбата ще успеят да се помирят. Но след като той си направи фалшива фотосесия за таблоидите и разказа за личните им разговори с това беше свършено“, разкрива още приятелят на бившата актриса.

Меган Маркъл заличи баща си от живота си кадри: You Tube

Меган Маркъл заличи баща си от живота си кадри: You Tube

Той издаде, че Меган ще бъде на сватба на рождения си ден, като кума на най-близкия приятел на Хари. След което ще празнува скромно със съпруга си у дома. По всичко изглежда, че бившата актриса е обърнала гръб на цялото си семейство и не желае да има нищо общо с тях. Нито й пука особено за техните разкази за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар