Кралица Елизабет се намеси в случая с Томас Маркъл (В двореца вдигнаха ръце заради кризата)

Кралица Елизабет се намеси в случая с Томас Маркъл (В двореца вдигнаха ръце заради кризата)
5 (100%) 1 vote

Кралица Елизабет се намесва в случая с Томас Маркъл, пресслужбата вдигна ръце

Постоянните интервюта на Томас Маркъл извадиха от равновесие дори кралица Елизабет. Британският монарх е решила да се намеси в ситуацията, не само, за да спаси репутацията на снаха си Меган Маркъл, но и да спаси брака на внука си принц Хари.

„В двореца са вдигнали ръце. Бащата на Меган е неуправляем, разказва лични подробности от живота на кралското семейство и унищожава репутацията на дъщеря си, кралицата и цялото семейство. Нейно величество е готова да се намеси, тъй като й писна. А и снаха й е на ръба на пълен психически срив заради случващото се“, разкриват служители от кралската служба.

Пресслужбата не успя да овладее скандала, а бащата на Меган определено започна да прекалява с обидите и изявленията си. Особено ядосана била кралицата, когато той си позволил да намеси и покойната принцеса Даяна в интервютата си. Смята се, че има три сценария — Меган директно да говори с баща си и да му постави ултиматум да престане да говори за нея пред пресата, да прекъсне всичките си връзки с него, или да използва посредник. Томас Маркъл обаче заплаши, че няма да позволи да го игнорират повече. Така че е много вероятно дъщеря му да говори все пак с него.

Кралицата е готова във всеки един момент да се намеси и лично да дръпне юздите на Томас Маркъл. Една от причините е тревогата й за здравето на Меган и психиката й. „Нейно величество не иска двамата да се разделят заради подобна глупост. Меган обича толкова Хари, че е готова да го остави дори, ако семейството й продължава да вреди на репутацията на кралската фамилия.

Томас Маркъл довърши Меган с тези разкрития сн. You Tube

Кралица Елизабет е на път да се намеси в скандала с Томас Маркъл сн. You Tube

Освен това се тревожи за снаха си. Меган няма да издържи още дълго, дори и с подкрепата на цялата фамилия“, разкриват още придворните.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар