Шок: Джийсън Брад Люис иска да „тъпче бахура“ на Наум Шопов – младши! (още за скандала) Преглеждания: 7994

Джийсън с мераци към "бахура" на Наум Шопов - младши
0
5/5 - (1 vote)

Джийсън Брад Люис скандализира мрежата и особено младия Наум Шопов!

Скандалният музикант и участник в Биг Брадър Джийсън Брад Люис шокира всички и особено актьора Наум Шопов – младши. Незнайно как той му е хвърлил мерак и наскоро му признал, че много, ама много иска да му „тъпче бахура“.

Наум Шопов
Джийсън с мераци към „бахура“ на Наум Шопов – младши

Това призна самият Джийсън Брад Люис в профила си в мрежата. А след изповедта му, Наум Шопов – младши моментално го блокирал от мрежата (защо ли)…

„ОЛЕ НЕЕ! Наум Шопов – младши ме е блокирал в инстаграм. Е, вярно, че всеки ден му пишех под снимките, че искам да го пълня като пиперосан петел и “гълъбо, гълъбоо ах как ще те тъпча в бахура гълъбо” но това не е начина! И аз съм човек и аз имам чувства!“, втрещи с поста си Джийсън Брад Люис.

Потребители очевидно гледаха стреснато на признанието, защото не знаеха как да реагират в коментарите си. „Да не го бъркаш с Димо Алексиев, че той е в клипа на Гълъбооо?!“, попита предпазливо журналистът Павел Владимиров.

А потребителят Драгомир Симеонов се избъзика: „Сега ме карате да му пиша нещо, че да ме блокира и мен, само заради компанията тук!“.

„Пиши му нещо за пълнене на бахура, явно тая тема му е болна“, не спря да гаври Наум Джийсън. Любопитно е как ли ще реагира Шопов – младши на тази обида, защото знаем, че не е мъж, който си мълчи и си натиска парцалите в ъгъла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.