Помните ли талантливата Кристина Дончева от Х Фактор?! (виж как се развива днес)

Помните ли талантливата Кристина Дончева от Х Фактор?! (виж как се развива днес)
5 (100%) 1 vote

Кристина Дончева е една от най-запомнящите се участнички в Х Фактор!

Помните ли Кристина Дончева, която подпали журито и зрителите на Х Фактор в сезона, в който победител стана Славин Славчев. Да, тогава тя беше твърде малка и менторите дори се чудеха дали да я допуснат до големите концерти.

Кристина Дончева

Талантливата Кристина Дончева се похвали с дипломата си

Но Криси ги смая, успя да остане почти до финала и показа невиждана за възрастта си класа. Днес тя продължава да пее и да се развива, но вече е с една идея по-спокойна и горда от себе си. Защото най-после се сдоби с диплома от мизукалното училище „Любомир Пипков“.

„Дипломата вече е факт!… Минах през доста неща. Научих се на много неща. Благодаря на всички учители присъстващи в моето образование. На тези, които ме научиха на толкова много. Даваха енергията си за мен, вдъхновяваха ме, подкрепяха ме и ме обичаха.

Ще напиша три имена и ще кажа едно: ТАКИВА УЧИТЕЛИ, НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ НИКОГА! Галина Русева, Златина Стайкова, Valeri Elichov. Благодаря и на Г-жа Пълева, че видя най- доброто в мен и ме вдъхнови да държа матура по философия!

Благодаря на Neli Marincova, че съм тази певица, която съм и този човек, който съм. Благодаря, че винаги вярваш в мен и си до мен.

Благодаря и на тези, които ме спъваха, много ми помогнахте! И СЕГА… Продължаваме напред“, похвали се чаровната и талантлива Кристина Дончева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар