Корнелия Нинова: Най-бедни сме в Европа, корупцията стана закон! (виж как изригна)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова с директни и жестоки обвинения към управляващите!

Лидерът на БСП – Корнелия Нинова изригна с жестоки обвинения към управляващото мнозинство в държавата. След традиционния събор на Бузлуджа, който събра хиляди и хиляди българи, червената лидерка призова за промяна. Но истинска.

Корнелия Нинова

Най-бедни и най-корумпирани сме в цяла Европа, скочи Корнелия Нинова

Която да изведе България от първото място по бедност в Европа и корупция, превърнала се в неписан закон по нашите ширини. Ето какво заяви Нинова категорично, предаваме думите й без редакторска намеса:

„Днес корупцията не е престъпление, тя се превърна в норма, правило и закон, написани от управляващите. Приемете още 10 антикорупционни органа – няма да се справите с корупцията, защото с едната ръка приемате органи, с другата пишете закони, в които залагате корупция.

Призовавате да поправим тази грешка, ще я поправим с гласуване. Ние призоваваме не просто да поправяме грешка след грешка, които са умишлени, а да преосмислим модела.

Който за 29 години и в който няма невинни, доведе до това – България да е изчезваща държава, да сме най-бедни в Европа, с най-висока смъртност, децата ни да са най-необразовани.

Това е голямото предизвикателство пред нас и народа ни – да даде тази енергия и това пробуждане, които ще ни принудят да променим този модел, който 29 години унищожава България, за който днешната ситуация е ярък и показателен пример“, заяви Корнелия Нинова.

Стотици потребители лайкнаха и одобрително коментираха думите й, но любопитното е как ще отговорят на провокацията от управляващото мнозинство. Надали ще останат безучастни. Още повече, че размяната на взаимни реплики и обвинения се превърна в нещо като спорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Корнелия Нинова: Най-бедни сме в Европа, корупцията стана закон! (виж как изригна)”

  1. Стойчо Пенев

    авг. 02. 2018

    Госпожо Нинова, Вие сте безсрамица.Точно вие ли се намерихте да говорите за корупция като ,Вие сте тясно свързана с корупционни сделки.Вашето поведение е проява нагла ,просташка и брутална селящина.Впрочем не се учудвам,всичко в поведението ви изтъква вашата селска природа

Добавете коментар