Читатели подлудиха Венета Райкова: Тя нададе вик в мрежата! (виж тук)

Читатели подлудиха Венета Райкова: Тя нададе вик в мрежата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Нетърпеливи читатели буквално подлудиха Венета Райкова!

Водещата на „Папараци“ и автор на бестселъри Венета Райкова нададе отчаян вик в мрежата. Оказа се, че нервите на блондинката вече не издържат на набезите на нетърпеливи читатели. Които драпат час по-скоро да се сдобият с новата й книга „Скандал“.

Венета Райкова

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова е буквално подлудена от напористи читатели

„Не знам аз ли не обяснявам ясно, затова да го кажа пак – „Скандал“ е в печатницата, няма нужда да предлагате да я купувате на тройна цена, защото ви трябва веднага!!!

Няма откъде да я купите сега, а на 10 август ще е в книжарниците в цялата страна! За най-нетърпеливите от издателството направиха жест и можете да я имате на 7,8 и 9 август с автограф, ако сте я поръчали от техния сайт, линк, за който съм качила.

Няма нужда от истерия, нека да се уважаваме взаимно и да приемем, че някои неща не зависят от нас! Хубав ден на всички и не ме карайте да се чувствам виновна, че не мога да ви осигуря книгата, защото и аз я нямам“, обясни за пореден път Венета Райкова.

А малко след това направи и едно поредно уточнение или по-скоро подарък към читателите си.

„Важно!!! Поради големия интерес към предварителните поръчки на „Скандал“ са уредени още 300 книги!! Но това наистина е последно!! Не искам никой да ми се сърди, от издателството правят всичко възможно, но все пак срокът за издаването на книгата е 10 август!

Можете да поръчате романа ми с автограф до 6 август, а книгите ще се подписват на 7,8 и 9! Не забравяйте в графата „специални инструкции“ да запише името, на което искате да е надписана книгата “Скандал“, заяви Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар