Бременната Дария Симеонова от „Откраднат живот“ не издържа: Скочи отвратена към медиите! (виж тук)

Бременната Дария Симеонова от „Откраднат живот“ не издържа: Скочи отвратена към медиите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Дария Симеонова отказва да се примири с гнусотията, изливаща се в медиите!

Дария Симеонова, или Наталия от „Откраднат живот“, както я знаят повечето зрители, е отвратена. И изригна бясна в профила си към жълтите медии, които едва не докарали инфаркт на баба й с лъжи за болестта й:

Дария Симеонова

Актрисата Дария Симеонова изригна бясна от лъжите в медиите

„Мили жълти медии, бих искала да Ви помоля да не прекалявате с измишльотините си, когато Ви е скучно! По принцип не се интересувам какво сте решили да си измислите по мой адрес или по адреса на някой колега.

Но Вашите свободни съчинения стигат до други Ваши колеги, които преписват вашите глупости, без да си направят труда да проверят лъжливата информация, тя достига до нашите роднини, баби и дядовци и съответно предизвиква сътресения в слабите им възрастни сърца!

Моля Ви, носете съзнанието, че когато напишете „ШОК! СКАНДАЛ!“ или че „страдам от тежко кожно заболяване“, както в конкретния случай, бихте могли да причините доста сериозни щети на нечия психика!

Не. Не страдам от „хлоазма“. Тази „хиперпигментация“ е в следствие на филтъра и настройките, които съм използвала върху снимката в Instagram…

А до всичко останали… не вярвайте на подобни „новини“. Не четете медии като blitz.bg, slava.bg, и други. Пазете себе си и съзнанията си!

С уважение, Дария Симеонова“, скочи бясна от лъжите по свой адрес Дария Симеонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар