Златното момиче Илиана Раева съобщи важна новина! Преглеждания: 2681

Илиана Раева с важна новина за феновете на художествената гимнастика
0
5/5 - (1 vote)

Илиана Раева е в трескава подготовка за световното първенство по художествена гимнастика!

Важна новина за феновете на художествената гимнастика съобщи златното момиче Илиана Раева. Тя е в трескава подготовка за световното първенство, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в столицата. Ето и пълната информация, която тя разпространи за феновете.

Илиана Раева
Илиана Раева с важна новина за феновете на художествената гимнастика

„Представям ви визията на световното първенство по художествена гимнастика, което ще се състои в София от 10-ти до 16-ти септември в зала “Арена Армеец”, както логото и медалите.

Талисман на световното първенство ще бъде “ЗЛАТНО МОМИЧЕ”. В ролята на ТАЛИСМАНА – Радина Филипова! Нашата красавица ще се превъплъти в “ЗЛАТНО МОМИЧЕ”, чийто образ ще обедини в себе си поколенията златни момичета на България -световни шампионки, българската царица и символа на гр. София – “Света София”.

Логото представлява златно момиче, което с лентата е изписало името на Sofia с цветовете на българското знаме – града домакин на световното първенство.

На стилните медали, които ще заблестят на гърдите на най-заслужилите, от едната страна е изобразено логото на световното първенство, а от другата страна е изобразено логото на световната централа по гимнастика FIG, през което преминава лента – един от най-красивите уреди в художествената гимнастика.

Очакваме ви и нека с мощната ви подкрепа дарите крила на прекрасните ни момичета, за да полетят! Билети ТУК http://www.eventim.bg/…/hudozestvena-gimnastika…/event.html… „, съобщи официално Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.