Бойко Борисов: Няма кой да бутне коалицията, стабилни сме! (още подробности)

Бойко Борисов: Няма кой да бутне коалицията, стабилни сме! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бойко Борисов не се впечатлява от ударите на опозицията!

Премиерът Бойко Борисов, който призна, че от цели 17 години не е взимал отпуск, не се страхува от ударите на опозицията. Тези дни той заяви, че управляващата коалиция е единна и стабилна, така че няма кой да я бутне.

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е сигурен в правилния път, по който върви коалицията

„Нямаме спорна тема, която да не можем да решим в коалицията. Изяснихме мотивите за спорните законопроекти. Направили сме график за срещи между парламентарните групи и правителството.

Kоалицията е достатъчно стабилна и осъзната. И то не заради властта, постовете, а заради това че всичко останало би означавало голям хаос“, заяви категорично премиерът Бойко Борисов.

Запитан за големия проблем на майките на деца с увреждания и протеста под надслов „Системата ги убива“, той отново потвърди, че решение ще се намери и то скоро.

„Исканията на хората с увреждания ще бъдат решени с промени в законодателството. Ние няма да ползваме отпуск. Надявам се да седнем и да говорим какво можем да направим още тази година, какво позволява бюджетът.

През последния политически сезон преминахме през много изпитания, но свършихме и много работа. Правихме и грешки, но когато има по-добро решение, не е страшно да си промениш мнението.

Споровете, дебатите са хубаво нещо, но не трябва да има жълти лъжи и компроматни войни“, убеден е министър-председателят. Но не пропусна да „захапе“ леко и предшествениците си в управлението на държавата.

„За да се развиваме, да вдигаме БВП, трябва максимално бързо да се строи инфраструктура и да се осигуряват условия, за да се връщат хората. Ако всеки управляващ през последните години си вършеше работата, нямаше да се налага да се правят толкова много проекти наведнъж“, заключва Бойко Борисов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар