Гери-Никол опроверга слуховете за арест в Париж (Вижте какво написа)

Гласувайте за статията

Гери-Никол отхвърли слуховете за арест

Гери-Никол опроверга слуховете, които плъзнаха малко по-рано за нея и нейна приятелка. Според тях скандалната изпълнителка и приятелката й са били арестувани докато са туърквали по средата на пътя пред Айфеловата кула. Новината беше отразена дори и от изданието „Дейли мейл“.

Разбрала, че този път нещата са сериозни, Гери-Никол реши да опровергае слуховете за ареста си в Париж. В профила си във Фейсбук певицата публикува официалното опровержение, което е изпратила до всички медии днес в 14:00 часа. Ето какво гласи публикацията на Гери-Никол на страницата й в социалната мрежа.

„През последните дни „новините“ около моето име зачестяват като количество. А качеството им вече е извън всякакви граници на достоверност. И въпреки личното ми убеждение, че няма „лоша“ реклама, когато във „фалшивките“ се споменават думи като арест и нарушаване на обществения ред, не мога да не ги опровергая“, пише тя.
„Разпространяваният клип е заснет до  Айфеловата кула, където много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва докато колите са спрени на светофара и приключва /както е видно и от клипа/ с пускането на движението“, категорична е Гери. „Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг /което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите/“, обяснява Гери-Никол.

„След заснемането на този клип, на това култово място, ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта“, пише още певицата.

Гери-Никол опроверга слуховете за арест в Париж сн. Инстаграм

Гери-Никол опроверга слуховете за арест в Париж сн. Инстаграм

„Обръщам се към медиите, които публикуваха тази невярна информация с надеждата, че сега, когато знаят истината ще публикуват и нея. Това би било едно честно поведение в такъв случай“, надява се Гери-Никол.  „Оставам на разположение на всички медии, желаещи да публикуват истината. И с огромно огорчение към тези, които за да разнообразят скучните си страници и предавания са се уповавали на невярна информация“, пише още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар