Ужасен удар за Новак Джокович и Йелена (Двойката още не може да осъзнае случилото се)

Гласувайте за статията

Новак Джокович и Йелена преживяха истински кошмар

Новак Джокович и Йелена преживяха истински ужас последните дни. Двойката сякаш е изпаднала в черна серия в личен план. Преди няколко месеца големият им син постъпи в болница след инцидент, а баба му и дядо му летяха чак до Монако заради случилото се. Сега любимият дядо на Йелена е станал жертва на отвличане и обир, а семейството още не може да се осъзнае от шока.

Дядото на Йелена Джокович е бил отвлечен от дома си, ограбен и намерен вързан в нива, след като неизвестни лица нахлули в дома му в централна Сърбия.

Възрастният мъж станал жертва на невероятна атака, която оставила цялото семейство в шок. Пиар екипът на Джокович съобщи по-рано днес, че семейството е „напълно шокирано от случилото се“ с 85-годишния Милослав Радисавлевич.

Смята се, че двама нападатели са влезли в къщата на Радисавлевич в търсене на пари. Възрастният мъж отказал да им предаде спестяванията си, заради което го извели от дома му, откарали го сред полето на няколко километра недалеч от дома му го и вързали. След което избягали, изоставяйки го напълно сам.

От полицията съобщиха, че дори не подозирали, че това е Радисавлевич. По време на рутинна обиколка те открили мъж, който бил завързан в една нива, недалеч от къщата си. Инцидентът станал на около 50 километра от Белград.

Радисавлевич заявил пред полицията, че е бил нападнат от двама маскирани мъже, които взели 26 000 динара и мобилен телефон от него. Семейството на Новак Джокович потвърди новината. Роднините на тенис звездата признали, че са получили съобщения за отвличане на дядото. Дори им бил поискан откуп от 2 милиона евро.

Новак Джокович и Йелена преживяха кошмар сн. Instagram

Новак Джокович и Йелена преживяха кошмар сн. Instagram

Не за първи път семейство Джокович става обект на опит за похищение. Преди няколко на тенис звездата се наложи да наеме охрана на децата и съпругата си. И то след като получи застрашителни писма с предупреждение, че могат да отвлекат наследниците му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар