Майката на Деси Банова се уреди със зет като мед (Вижте как я глези Росен Плевнелиев)

Гласувайте за статията

Майката на Деси Банова удари кьоравото, леля Лили не пропуска екскурзия с младото семейство

Майката на Деси Банова не е сънувала с какъв зет ще се уреди. Леля Лили била плътно до бременната си дъщеря. Не пропускала екскурзия или почивка в компанията на младото семейство. А зет й не само нямал нищо напротив възрастната жена да ги следва навсякъде, а я глезел досущ като любимата си.

Снимка: Ретро

Само преди дни Росен Плевнелиев завел бременната си половинка на круизен кораб по гръцкото море с отправна точка Атон. Прясната съпруга на експрезидента отдавна имала мерак да види поне от далеч святото място. Тъй като там не допускат жени.

Влюбеният й съпруг веднага решил да изпълни поредната прищявка на бившата синоптичка. И така се озовали на борда на возилото. Плътно до тях обаче била и тъщата на Плевнелиев. Която от както станаха семейство ги следвала на всякъде.

За леля Лили се говори, че от известно време почти не се явява на работа. Тя е главен експерт в Софийската регионална инспекция по околната среда. Но колегите й взели да негодуват защото след като свършила с редовната си отпуска дамата си пуснала и неплатени дни.

Запознати разправят, че именно майката на Деси Банова е причина дъщеря й да се обвърже с милионера. Първа тя забелязала, че Росен Плевнелиев таи скрити симпатии към дъщеря й.

Майката заострила вниманието на наследничката си към политика като я подтикнала да откликне на чувствата му.

Миналата година когато майка и дъщеря били по женски на море в Гърция, а Росен научил , че са на малко километри от дома му не пропуснал да ги покани в гръцката си резиденция, предават от  retro.bg.

Леля Лили останала с отворена уста когато видяла в какъв лукс се шири държавния глава и си направила снимки за спомен без да знае, че ще се сродят и след година самата тя ще е като стопанка на луксозната вила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар