Селин Дион втрещи с визия! Какво става с най-любимата звезда на Америка?

Гласувайте за статията

Селин Дион изумява, изглежда все по-слаба и състарена

Селин Дион все още не може да се възстанови от смъртта на Рене Анджелил. Певицата изглеждаше плашещо, когато се появи на летището в Сидни. Изпълнителката за първи път прави там турне от 10 години насам. Но феновете със сигурност ще се стреснат, когато видят любимата си звезда.

И колко слаба е станала.

Изпълнителката слезе увита с палто, с очила с диоптър и… ботуши. А само за справка, в Сидни в момента е малко над 30 градуса — с други думи не страдат от проблем с времето там. Изборът на дрехи от страна на певицата е не само смущаващ, но и притеснителен. Селин изглеждаше буквално изпосталяла от глад, с бръчки по лицето и е направо неузнаваемо.

Самата Селин неведнъж е признавала, че смъртта на Рене я е сломила.

„Обичах го толкова много. Загубих единствения мъж, когото наистина съм обичала някога. Той беше първият мъж в живота ми, моят мениджър, моят приятел, единственият мъж, когото съм целувала“, казва още Селин Дион.

Певицата има три деца Рене — Чарлз на 15 и близнаците Еди и Нелсън на 7. Тя се омъжи за Рене Анджелил малко след като стана пълнолетна, на пищна церемония.

Това е втори брак за продуцента й, който преди това имаше над 20-годишен брак с друга жена. Селин неведнъж е признава, че е била влюбена в него още като ученичка. Но Рене не се интересувал от нея. Едва след развода му, тя му показала интереса си към него. Той обаче настоял тя да се вижда и с други хора, надявайки се, че ще го забрави. Това не се случва и те се венчават на пищна церемония. Радостта им обаче е помрачена от болестта рак, която го покосява на няколко пъти, въпреки всеотдайните грижи на съпругата му.

Селин Дион уплаши всички в Сидни сн. Instagram

Селин Дион уплаши всички в Сидни сн. Instagram

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар