Мелания Тръмп като Мерилин Монро в Тенеси (Вижте какви крака показа само!)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп с момент в стил „Мерилин“ в Тенеси

Мелания Тръмп може да е първа дама за пример, но и тя има своите моменти. Съпругата на американския президент Доналд Тръмп стана жертва на шега на времето, когато роклята й се вдигна във въздуха.

И въпреки че този Мерилин момент накара много любопитни глави да се извият към нея, първата дама запази достойнство и не позволи на никой да наднича под полата й.

Още по-малко палавият вятър да покаже прекалено много от долното й облекло.

Мелания Тръмп носеше разкроена сива рокля, с която се появи в Нешвил, Тенеси, за да популяризира кампанията си „Бъдете най-добри“. Първата дама се срещна с деца в тежко положение, за да ги окуражи. Срещата обаче бе толкова колоритна накрая, че несъмнено ще влезе в аналите на най-комични моменти за президентската двойка.

Докато се качваше във военния самолет от военната база в Мериленд, роклята на Мелания се вдигна заради вятъра. Това напомни на мнозина за сцената, когато на Мерилин Монро й се вдигна полата във филма „Седем години вярност“.

Фотографите веднага грабнаха апаратите и успяха да заснемат този момент. Но въпреки това Мелания отново блестеше в една чудесна комбинация.

По време на посещението си в Тенеси, тя посети детската болница, където прекара повечето време с малки деца.

Мелания не е първата дама, която става жертва на вятъра. Кейт Мидълтън също редовно се оказваше в подобно положение преди години. Тя и съпругът й принц Уилям даваха доста храна за клюки като младоженци, особено когато булката носеше къси рокли, под които нямаше нищо. След няколко остри забележки от кралицата, Кейт забележително увеличи дължината на роклите, както и плътността на материите. Според слуховете, сега двойката си позволява подобни лудории, само по време на частни семейни пътувания.

Мелания Тръмп като Мерилин Монро в Тенеси

Мелания Тръмп като Мерилин Монро в Тенеси колаж: Twitter

А не на официални, като Мелания Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар