Меган Маркъл и Хари шашнаха със страстна целувка публично (Снимки как газят протокола) Преглеждания: 3381

WINDSOR, ENGLAND - JULY 26: Nacho Figuares of Sentebale St. Regis presents the Sentebale Polo 2018 trophy as Meghan Duchess of Sussex and Prince Harry Duke of Sussex kiss after the Sentebale Polo 2018 held at the Royal County of Berkshire Polo Club on July 26, 2018 in Windsor, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
0
Оценете този post

Меган Маркъл и Хари се целунаха пред камерите, херцозите си позволиха волност извън протокола

Меган Маркъл вчера се появи на мача по поло в Уиндзор. Където трябваше да подкрепи съпруга си принц Хари. Херцогинята на Съсекс въпреки, че не бе от участниците в състезанието бе натоварена с важна задача.

Снимка: Gettyimages

На нея се падна честта да връчи купата на победилия отбор. Който за нейно щастие се оказа този, в който игра принцът.

След мача Меган трябваше да посрещне шампионите и да връчи трофея на капитана на отбора. В случая това беше звездата по поло и дългогодишен приятел на Хари – Начо Фигеуърс.. След което младата невяста не можа да устои, обърна се към мъжа си, прегърна го с две ръце и страстно го целуна.

Когато с Хари напуснаха терена тя го погали нежно по гърба и двамата се хванаха за ръцете.

Снимка: Gettyimages

По принцип на херцозите като членове на кралската фамилия е забранено да показват публично чувствата си. Те никога не демонстрират интимна близост пред поданиците. Не могат да се държат ръка за ръка или пък под ръка. Единствения път когато си позволиха публична целувка това бе на венчавката.

Поведението им вчера си има своето обяснение. Кралската двойка трябва да спазва приличие и да не вади на показа чувствата си. Но това се отнася само до кралското семейство. А на спортното събитие те си дадоха малко свобода с оглед на това, че благотворителното състезание по поло не е семейна работа, пишат в електронното издание plusinfo.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.