Жената на Виктор Николаев го заряза (Вижте къде избяга с дъщеря им)

Гласувайте за статията

Людмила на Виктор Николаев избяга в Хърватска, заведе щерката на почивка

Людмила на Виктор Николаев от една седмица е на почивка в Хърватия заедно с дъщеря си. Двете жени на водещия се уредили с ваканция в един от най-скъпарските курорти Будва. Като отседнали в петзвезден хотел.

Снимка: Ретро

Причината водещия на „Здравей България” да не е заедно със семейството си била проблеми в работата му както и финансови неволи. За които се говори от известно време. А това довело до търкания със съпругата му.

Из нюзрума се говори, че водещият си навлякъл гнева на шефовете си заради отпуск. Николаев подал молба отново да отсъства от ефир, но тя била скъсана и хвърлена в коша. Защото журналистът вече на два пъти го нямаше за дълго време.

Първият път бе на ваканция  в Барселона. После имаше здравословни проблеми с бъбреците.

На всичко отгоре екранната му половинка Аделина Радева негодувала, че сама трябвало да води утрешния блок. Което й идвало в повече.  Тя успяла да си издейства отпуска през лятото макар да нямала нужните 8 месеца на това работно място. Но вече била набрала точки пред шефовете и те й разрешили почивката.

Радева заедно със съпруга си и сина си вече отмаряла в Гърция. Където семейството има собствен имот. Най-доволен бил наследникът й защото майка му заради работата си нямала време за него.

Водещата на „Здравей България” изпитвала угризения, че не отделя достатъчно време и на съпруга си Борис. Притеснена била да не я сполети съдбата на бившата му съпруга. Защото едно време тя го развела с нея, а той вече имал син. Който днес е на 17 години, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар