Емануела проговори за раздялата с Елвиса: Лъжа е, че ме е зарязал!

Гласувайте за статията

Емануела и Мартин са заедно

Емануела проговори за раздялата си с Елвиса. Поп фолк изпълнителката е категорична, че това, което пише за нея и Мартин не е вярно. В разпространилите се слухове се казва, че Емануела и Елвиса са прекратили връзката си и той се е върнал при жена си. Причината за раздялата е, че двамата имали различни представи за живота, а това довело до срив в отношенията им.

Новината гласи още, че Емануела и Мартин прекъснали интимните си отношения, за да могат да останат приятели.

В социалните мрежи певицата се присмя на пуснатия слух. И във Фейсбук, и в Инстаграм, тя сподели фалшивата новина. „Само толкова ли успяхте да измислите???“, пита поп фолк изпълнителката, присъединявайки се към своя любим. „Добро утро“ много добър сценарий!! От къде да си купя билет за премиерата???“, пише още Емануела към публикуваните кадри.

Елвиса също е пуснал фалшивата новина в профила си с думите: „Само толкова ли успяхте да измислите??? Разочарован съм, очаквах много повече…“.

С това певицата опровергава слуховете за раздяла със своя любим мъж Мартин и вълшебната приказка между двамата продължава.

Припомняме, че само преди два месеца Емануела предложи брак на своя любим. Двамата са заедно малко повече от година, но се познават от 17 години. Преди година Емануела и Мартин се преоткриват и стават двойка.  Двамата излизат на приятелска вечеря и всичко е като на майтап. Постепенно нещата се задълбочават. Певицата и Елвиса дори си направиха специални татуировки с първите букви от имената си.

Емануела е споделяла, че новият й любим  е много романтичен. Тя най-много харесва в него това, че държи на жената до себе си и я подкрепя във всичко, дори и да не е съгласен с това, което прави.

Емануела и Мартин не се разделят сн. Фейсбук

Емануела и Мартин не се разделят сн. Фейсбук

Двамата са заедно и не мислят да се разделят. А дали планират се врекат във вечна любов един на друг официално, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар