Осъдиха Кристиано Роналдо (Плаща 19 милиона евро)

Гласувайте за статията

Кристиано Роналдо беше осъден

Кристиано Роналдо беше осъден на две години затвор условно. Новото попълнение на „Ювентус“ се размина със затвора. Кристиано обаче ще плати солидна сума за укриване на данъци докато е бил част от отбора на „Реал“ (Мадрид), пише dir.bg. Испанските власти признаха Роналдо за виновен.

Затворът се е разминал на Кристиано. Съдът в Испания е потвърдил решението си, че футболистът е виновен за укриване на данъци. Португалецът трябва да плати 19 милиона евро на държавната хазна. Обвиненията към футболиста са в периода между 2011-та и 2014-та година. Според съда Роналдо е ощетил Испания с обща сума от близо 15 милиона евро.

На футболиста ще му се наложи да плати тази сума на Испания, но за него тя едва ли ще бъде чак такъв голям проблем като се има предвид, че той подписа с „Ювентус“ само преди дни. Малко над 100 милиона евро ще получава Кристиано, за да показва какво може на терена.

Минути след подписването на договора с „Ювентус“ Роналдо благодари на всички за любовта и подкрепата, които са му давали през всички тези години в „Реал“. Кристиано вярва, че е дошло времето за промяна в живота му и затова е поискал да се премести в друг отбор, пише gol.bg. За него деветте години с „Реал“ са били прекрасни, но и много трудни, защото „Реал“ винаги държи високо ниво.

Роналдо благодараи на феновете си и на испанския футбол. „Благодаря още веднъж и на феновете и на испанския футбол. През деветте години в Испания срещнах страхотни съперници, към които изпитвам уважение. Осъзнах, че е време за нов цикъл. Свалям фланелката на Реал, но винаги ще я чувствам като моя, където и да съм. Благодаря ви и както казах за първи път преди 9 години при представянето си на стадиона – „Да живее Мадрид!“, бяха думите на футболиста след подписването на новия си договор.

Осъдиха Кристиано Роналдо да плати 19 милиона евро заради укриване на данъци сн . Инстаграм

Осъдиха Кристиано Роналдо да плати 19 милиона евро заради укриване на данъци сн . Инстаграм

Испанските власти обаче не пожалиха Роналдо. Те ще си вземат всички укрити от него пари от данъци, с лихвите, за тези девет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар