Уау: Жената на Ваня Джаферович показа секси дупе във Виетнам!

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович и Евгения заминаха на почивка във Виетнам!

Ваня Джаферович и съпругата му Евгения потеглиха към поредното екзотично пътешествие. Двойката много обича да пътува. Бившият футболист и половинката му пуснаха снимка в социалната мрежа отново.

Джаферович

Евгения Джаферович показа горещо тяло във Виетнам

Фотото показва басейн на залез слънце от луксозен комплекс на виетнамския остров Фу Куок. На снимката Евгения е по секси бял бански, седнала на ръба на басейна.

Бившият брадър също показа снимка от красивото место. Под нея Ваня написа „Вкъщи… почти“.

Не става ясно дали на романтичната почивка са само двамата или с тях са и двете им деца. Двойката е споделяла много пъти, че обичат да пътешестват по света заедно с наследниците си.

Ваня и Евгения харесват да обикалят света. Наскоро влюбените се върнаха от родината на футболиста – Хърватия. Преди това те бяха в Гърция, Италия и Америка.

В началото на годината Ваня Джаферович подари на съпругата си романтична екскурзия до Флорида. Бившият футболист, съпругата му и двете им деца посетиха най-големия увеселителния комплекс във Флорида.

И там г-га Джаферович отново се разхвърли и остана само по секси бански. Бившата плувкиня дори направи цяла фотосесия край брега на океана.

По всичко си личи, че Евгения продължава да поддържа форма във водата и това определено си личи. В ролята на професионален фотограф бе съпруга й Ваня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар