Потрес: Гери-Никол ще тресе яката дупара на Бузлуджа!

Потрес: Гери-Никол ще тресе яката дупара на Бузлуджа!
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол ще тресе кълки и яка дупара на събора на Бузлуджа!

Гери-Никол ще извива глас на традиционния събор на Столетницата на Бузлуджа. В събота и неделя ще се проведе събора на БСП на историческия връх. Варненското чудо може и да изправи косите на червените бабички, но определено ще привлече много млада членска маса в редиците на червената партия.

Гери-Никол

Резилът е пълен – Гери-Никол щяла да пее на събора на БСП на Бузлуджа

Идеята Гери-Никол да стане част от развлекателната програма на Столетницата била на депутата Кирил Добрев. След като споделил идеята си, шефката на БСП приела идеята повече от радушно.тя се зарадвала, че младата сензация ще привлече много свежи сили в партията.

През двата почивни дни социалистите ще се събират в местността „Историческа поляна” на връх Бузлуджа. Преди това в петък ще има младежка конференция. Тя ще завърши с купон, където ще се вихри на дансинга младата певица Гери-Никол.

„Яката дупара” има много топли връзки с червената партия. Не е изключено да се изяви и на кампанията за избор на евродепутати догодина. Младата изпълнителка вече подгряваше предизборната кампания на президента Румен Радев.

Затова направила отстъпка за хонорара си. Варненската изпълнителка се навила за разпалва страстите на младите социалисти срещу пет бона. Иначе традиционно взимала по 6000 лева, за да пее в дискотеките и заведенията.

На самата историческа поляна настроението на макс ще вдига Горан Брегович.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар