Крисия призна: Иска пак при Слави Трифонов!

Крисия призна: Иска пак при Слави Трифонов!
4 (80%) 1 vote

Крисия напира да се върне при Слави Трифонов, липсва й всичко там!

Талантливата Крисия иска пак да се върне при шоумена Слави Трифонов и неговия Ку-ку бенд. Това чаровницата от Разград заяви в интервю пред „България днес”:

Крисия

Прекрасната Крисия мечтае пак да работи със Слави и бенда му

„Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта.

Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни. Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с „Ку-ку бенд“ и Слави“, откровена е певицата от Разград.

Криси е признателна на Дългия заради популярността си. Тя не може да забрави сцените, на които пя у нас и в чужбина. Както и за участието си в детската Евровизия, където спечели второ място за България.

Но твърди, че не се чувства звезда. Освен това изявите й дали възможност да се срещне с много известни хора, за които не мислила, че ще види някога.

Талантливата Криси наесен ще учи в музикалното училище в София. И с нетърпение очаква да се премести в столицата. Въпреки че ще й липсват родителите и приятелите си, които оставя в родния Разград.

След като свалиха от екран рубриката „Запознай се с малките” в шоуто на Слави Трифонов се прекрати и нейното сътрудничество с Дългия. Тагава баща й Марин Тодоров даде изявление, в което каза, че дъщеря му прекратява служебните си отношения с фирмата на Слави Трифонов „Седем осми”. Но двамата остават приятели.

Родителят на детето-чудо сподели също, че той става импресарио на наследничката й и ще й урежда самостоятелни участия. Тя нямала търпение отново да се качи на сцената.

Но според клюката раздялата между шоумена и нея била финансова. От началото на изявите й Дългия прибрал над един милион лева. Той взимал половината от спечеленото от детето, а Крисия имала по 4-5 участия седмично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар