Мария Игнатова и Рачков с таен брак (Вижте кой ги издаде)

0
Оценете този post

Мария Игнатова и Митко Рачков се ожениха, сватбата била в тесен семеен кръг

Мария Игнатова и Димитър Рачков вече са семейство. Комикът настоял да сключат граждански брак за да усмири опърничавата си блондинка.

Говори се, че на тайното сватбено тържество присъствал и брата на Рачков – Петър. От когото всъщност се разбрало, че актрисата и Митко са семейство. Той се похвалил на свои авери , че присъствал на малката церемония.

Макар братята да бяха години наред скарани заради криминалните прояви на Петър в последно време затоплили отношенията си. И даже комикът помагал на кръвния си родственик да се оправи пред закона.

Да припомним, че само преди няколко месеца Рачков и Мария се ненавиждаха. Като години наред живееха под един покрив и деляха едно легло, а през миналата година официално обявиха, че вече не са двойка.

Мина известно време и се разбра, че причината да скъсат е изневярата на палавата блондинка с циркаджията Енчо Керязов. Тази пролет обаче се случи неочакваното. Митко прости предателството на красавицата и отново подновиха разклатената си връзка.

След сватбата, която се състояла в началото на този месец младоженците заминали на меден месец както му е реда. Усамотили се в слънчева Италия, разкриват техни близки.

Според слуховете докато били разделени с Мария Рачков непрекъснато гледал да саботира изявите й. Като поставил условие да бъде свалена от „Господари на ефира” , предават от електронното издание  blife.bg. Някои подозират, че Игнатова се е върнала при него защото усетила, че ще се сбогува с кариерата за в бъдеще, шушукат из шоу средите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.