Ясновидката Николета вещае страховити неща за България (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ясновидката Николета усетила огнения ад в Гърция, тя предрича още потопи в България

Ясновидката Николета Йорданова видяла преди 4-5 дена, че нещо ужасно ще се случи в съседна Гърция.

По нейните думи й се явил глас, който нашепвал на три пъти, че пожарната иде. Тя смята, че огненото бедствие в южната ни съседка е един вид атентат. Но за да успокои хората казва, че  засега подобни трагедии не вижда.

Феноменът Николета Йорданова Снимка: Фейсбук

Но спокойствието няма да е за дълго смята феноменът. Ще мина известно време и атаките ще започнат отново.

Николета Йорданова не жали и България. Тя смята, че наводненията и потопите няма да спрат. Тях ги е пророкувала още от миналата година. Като твърди, че за тези природни катаклизми, които се случват самите българи са си виновни. Бедствията били свързани с неконтролираното изсичане на горите. А от това най-много страда бедното българско население.

В политически план Николета не вижда да се задава криза. Въпреки това една от партиите в управляващата коалиция ще се разпадне на две. Феноменът не знае в какъв срок ще се случи това, но е категорична, че предсрочни избори не предстоят. Гадателката не вижда оставки в близко време. Макар атаките между тях  да са ежедневни, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Такива са прогнозите на ясновидката от Червен бряг. Която стана известна на публиката от телевизионното шоу излъчено преди години „Ясновидци”.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар