Бременната Дария Симеонова показа наедрялото си коремче (Снимка)

Гласувайте за статията

Дария Симеонова се наслаждава на бременността си

Дария Симеонова показа наедрялото си коремче. Актрисата си взе почивка и сега се наслаждава на лятото с годеника си на морето. В социалната мрежа Инстаграм актрисата сподели снимка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче, пише dir.bg. Кадърът е заснет от годеника на Дария – Антон.

Актрисата позира на плажа на фона на лятната буря. Към кадъра тя написа: „Вчерашната буря… Величието на природата…!“.

Дария съобщи преди месец, че се оттегля от „Откраднат живот“, защото има „една важна житейска задача за известно време“. Актрисата сподели новината по време на публичната прожекция на последния епизод от пети сезон на любимия медицински сериал, в който тя играеше ролята на Наталия.

В момента Дария и нейният любим мъж се наслаждават на хубавото лято в очакване на първия им наследник.

Двамата са сгодени от края на миналата година, а актрисата разказа колко неочаквано е било предложението за нея. Връзката на Дария и Антон е само на няколко месеца, когато той и предлага. „Изобщо не очаквах. Много се панирах. Просто… аз съм по свободолюбив тип човек“, разказа Наталия. Тя не е против брака, но не е очаквала това да се случи точно в този момент. Предложението става  на екскурзия до Нова Зенландия и Вануату покрай Коледа и Нова година. „Обиколихме страшно много красиви места. Невероятно изживяване беше“, сподели актрисата тогава.

На втория ден от екскурзията Дария и Антон попадат на много красив плаж, където актрисата получава предложение за брак. В самото начало тя си мисли, че всичко е просто една шега, но след това осъзнава какво всъщност й се случва.

Дария Симеонова се наслаждава на бременността си на морето сн. Фейсбук

Дария Симеонова се наслаждава на бременността си на морето сн. Фейсбук

Този незабравим спомен ще остане завинаги в сърцето на актрисата. А сега Дария и Антон вече очакват и първото си дете. Преди време актрисата сподели също така, че иска лятна сватба, която двамата влюбени най-вероятно ще отложат за след раждането на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар