Мила Кунис призна: Аз разбих живота на Макколи Кълкин! (+ Защо майка й побесняла когато тръгнала с Аштън?)

Гласувайте за статията

Мила Кунис призна, че е съсипала живота на Макколи Кълкин и майка й побесняла, когато се събрала с Аштън

Актрисата Мила Кунис призна, че е съсипала живота на звездата от „Сам вкъщи“ Макколи Кълкин. Актрисата направи неочаквани емоционални признания, в които разкри истината за отношенията им. Холивудската чаровница признава, че тя и Макколи са били твърде млади за сериозна връзка.

„Бях само на 20, по дяволите! Бяхме ужасно млади, бях глупава, толкова, толкова, толкова глупава“, разкрива тя. „Не знаех какво искам и го зарязах. Виновна съм, направих куп глупости. Беше ужасна, трудна, много тежка раздяла“, спомня си актрисата.

Кунис допълва още, че доста време не смеела да каже на майка си за Аштън Къчър. Когато обаче й разкрила, че двамата имат връзка, изненадата била за нея.

„Обадих й се по телефона и й казах: „Мамо, срещам се с един човек“. Тя ме попита „Кой е той?“, „Амиии Аштън.“ След това сякаш адът се отвори. Майка ми започна да крещи на руски, накрая ми затвори. Много ми беше ядосана, направо побесня“, разказва актрисата. „Ние се срещнахме много, много, много, много, много, много след неговата раздяла с Деми Мур“, опитва се да измъкне красавицата. Всички обаче помнят, че актьорът и съпругата му все още се опитваха да се помирят, когато Мила тайно се промъкваше в караваната му на снимачната площадка на „Двама мъже и половина“. И никой не предполагаше, че имат връзка.

Мила Кунис проговори за мъжете в живота си сн. Twiiter

Мила Кунис проговори за мъжете в живота си сн. Twiiter

Двамата започнаха да се срещат през април 2012, а Аштън и Деми се разделиха през юни 2011 година, след като лъсна скандалното му рандеву с три блондинки. По-късно актрисата получи нервен срив и постъпи спешно в болница, а Аштън се покри в Бразилия. Двамата се разведоха едва през 2015-та година, а само няколко седмици по-късно той се ожени за Мила. Двамата имат две деца — Уаят на 3 години и Димитри на 19 месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар