Кристиян Кирилов едва не се прости с новата си кола на морето!

Кристиян Кирилов едва не се прости с новата си кола на морето!
4.5 (90%) 2 votes

Кристиян Кирилов едва не се прости с новата си кола на морето!

Кристиян Кирилов се раздели с джипа, който купи от наркобоса Златко Баретата. Екранният Митко от хитовата поредица „София Ден и Нощ” закупил возилото миналата година от сочения за подземен мафиотски бос.

Кристиян Кирилов

Кристиян Кирилов за малко да бъде обран

Но към днешна дата 29-годишният Кристиян вече се е отървал от шикозната кола. Здравенякът се оплакал, че полицаите непрекъснато го спирали и все намирали повод да го глобят.

На него му писнало ката ден да го спират за проверки, защото на половината ченгета била известна чия кола кара любимецът на тийнейджърите. Освен това возилото му излизало твърде солено.

Звездата се оплаквал, че джипа на Баретата му гълта много гориво. На градско той харчел над 35 л, а извън града- 30 л на 100 км. Още първият месец нацепеният мачо вдигнал ръце от големите харчове, затова продажбата не била изненада.

Крис обаче не останал без кола. След като продал Хамъра той добавил още пари от хонорарите от сериала и се снабдил с още по-нов автомобил. Той вече е стопанин на джип марка BMW X6.

Преди няколко дни обаче апаши се опитали да му откраднат тузарското возило. Сериалът е във ваканция и той отпрашил за няколко дни на морето, в Лозенец. В родното Сен Тропе мускулестият мачо и компания запазили маса в един от местните ресторанти.

Близо до заведението екранния Митак паркирали баровския си джип. Докато блажено опитвал специалитетите на местния ресторнт, крадци се опитала да отмъкнат колата му.

Бандюгите или били аматьори, или нещо ги е сплашило, но не успели да отворят немското возило. Те само нанесли поразии на шофьорската врата и ключалката на джипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар