Евала: Митко Пайнера с тяло на нацепен батка на 65!

Гласувайте за статията

Митко Пайнера не спира да спортува и да се грижи за тялото си!

Митко Пайнера има тяло на батка от подземния свят. Въпреки че е на 65 години създателят на империята „Пайнер” не спира да вае мускули и да прави плочки. Инженерът не се интересува само от ориенталски ритми и чалга музика, а се грижи строго за физиката си.

Пайнера

Пайнера не спира да се грижи за визията

Най-успешният музикален продуцент у нас се грижи за здравето и се храни само здравословно. Той спазва строг режим и дисциплина и това прилага и в работата си.

Въпреки възрастта си Митко Пайнера не пропуска всеки ден да тренира упорито. Всеки ден инж. Димитров е във фитнес залата и упорито заляга над тренировките. Денят му винаги започва с щанги, коремни преси и упорити тренировки над уредите.

Сега босът на димитровградската люпилня на чалга музика е на море. Той е в луксозната си къща в Лозенец, но и там не почива само. Всеки ден Митко Пайнера плува в морето минимум половин час.

„Рядко стоя повече от половин час, защото тялото ми започва да измръзва, тъй като нямам мазнинки, които да ме топлят“,разкрива инж. Димитров.

След тренировка той спазва строг хранителен режим. Започва денят с фреш, шварц кафе с мляко и мед. Закуската му е изключеително с плодове. Митко Пайнера е привърженик на здравословното хранене.

През целият ден менюто му се състои от плодове, зеленчуци и морски дарове. Много рядко си позволява да се храни с картофи и месо. След 22 часа продуцентът не слага залък в устата си. От трапезата си е изключил напълно захарта, брашното и тлъстите меса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар