Разказа й играта: Рачков държи Мария Игнатова в клетка! Преглеждания: 21224

Мария Игнатова гледа да угажда за всичко на Рачков
0
1.5/5 - (2 votes)

Димитър Рачков държи Мария Игнатова затворена в клетка!

След като се върна при Рачков Мария Игнатова вече не е същата. Актрисата се е променила напълно, коментират я нейни близки. Блондито вече е загърбило нощните купони, обърнала е гръб на приятелите си от мъжки пол и не стъпва в нощните локали.

Мария Игнатова
Мария Игнатова гледа да угажда за всичко на Рачков, за да не я зареже пак

Нейни приятелки не спират да я съжаляват, че Рачков вече я е „затворил в клетка”. Истината е, че откакто са заедно за втори път Мария Игнатова не е стъпвала на традиционните купони в заведението на приятелката си Кремена Халваджиян. Доскоро тя и дизайнерката гуляеха там до сутринта.

Но тези купони се оказала една от причините тя и Рачков да скъсат отношенията си. Димитър Рачков не одобрявал излизанията й по женски и не спирал да я ревнува бьясно.

„Задушаваше я с ревността си. Звънеше й посред нощ да я пита няма ли да се прибира вече. Е, вярно, че и тя му е давала поводи да се съмнява в нея през годините, но той прекаляваше“, разказват приятелки на Игнатова.

Нежеланието на телевизионната водеща да го дари с дете допълнително наливало „масло в огъня”. Двамата вече имали по един син от предишните си връзки и Мария Игнатова не искала повече да ражда.

Когато се помирили преди два месеца актьорите си обещали да изгладят старите си дрязги. Рачков се зарекъл да работи върху ревността си, а Игнатова-да му роди бебе.

Но по всичко изглеждало, че Мария Игнатова е направила по-големи компромиси. Тя спряла всички социални контакти, за да не го дразни.

„Вълкът козината си мени, но нрава – не. Митко е болен от ревност, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си“, клатят глава запознати.

Те са скептични относно възстановяването на връзката им. Защото Рачков нямало да се „излекува” от болната си ревност, а блондинката дълго не би издържала без свободата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.