Певецът Арти изригна: Какво плюете Пайнер, да не би у вас да слушате опера?! (виж тук)

Певецът Арти изригна: Какво плюете Пайнер, да не би у вас да слушате опера?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Артиом Анатолиевич – Арти се превърна в защитник на чалгата и шефа си!

Русокосият изкусител Арти влезе в димитровградската компания „Пайнер“ и се превърна в защитник на чалгата и най-вече на шефа си Митко Димитров. Ето с какъв пост изригна той в мрежата, въпреки че си навлече гнева на маса потребители след това:

Арти

Певецът Арти се взе за защитник на чалгата и Пайнер

„ПАЙНЕР Е ЗЛО! Всички плюем Пайнер, но прецъкваме като излезе нова песен, нали?!

“Пайнер отправяли лошо послание. Пайнер давали лош пример! Пайнер били ЗЛО..“ Това са постоянните НАПАДКИ на другите медии..
Ето ви едно ПОСЛАНИЕ:

Този човек, изглежда по този начин на 65 години! Създал е империя! Империя, която не просто е част от музикалния бизнес в България. До голяма степен Пайнер Е музикалният бизнес в България. Във фирмата има над 200 изпълнители от ВСИЧКИ жанрове – от народно до опера!

Но Пайнер НИКОГА не са си позволявали да обиждат или оскърбяват КОЛЕГИ!

Защото знаят, че всичко се постига с постоянство и ДИСЦИПЛИНА, а не с плюене и ЗАВИСТ! Стига с тези предразсъдъци и задръжки! Много хора ме питат и се учудват: “Защо отиде в Пайнер..?!” “Как може такова нещо?!” И веднага съм ЗАКЛЕЙМЕН. Причината е проста – тук се спазват ПРАВИЛА

Запомнете – чалгата НЕ Е фирма, телевизия или КЛЕЙМО. Чалгата е ПОСЛАНИЕ! Послание, което в момента присъства в цялата музика по света – и най-вече в рапа. Но нали да мразиш чалгата е МОДЕРНО! Така че нека намразим музиката по целия свят!!!

P.S. А вие каква музика си пускате като се приберете вкъщи? Опера, нали? „,

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Певецът Арти изригна: Какво плюете Пайнер, да не би у вас да слушате опера?! (виж тук)”

 1. sash

  юли 26. 2018

  ne ne slushame opera, slushame rockand roll bro!… punk sushto!
  aman ot seliani!

 2. Eлена

  юли 27. 2018

  Ха,ха,ха…..тъпанар!Слушам си рока и за чалга не помислям!Честно,при първите чалга тонове и ми призлява!А,ти защо си мислиш,че всички са на дъното?!Щом ти харесва стой там!

 3. Елена

  юли 27. 2018

  А „пайнера“ толкова ми е в живота,че ставам сутрин с мисъл да го плюя,ха,ха,ха….!А ти си явно чалгапевец,но извини“невежеството ми“ да имам честа да не познавам великото ти творчество!

Добавете коментар