Соня Колтуклиева се вбеси на медиите, но разчита на най-голямата от тях - социалната мрежа!

Журналистката Соня Колтуклиева е гневна на медиите, които не отразили спечеленото от нея съдебно дело срещу Маргарита Михнева. Затова и тя използва най-голямата от всички медии, а именно социалната мрежа, за да даде гласност на истината: [caption id="attachment_561025" align="aligncenter" width="276"]Соня Колтуклиева Соня Колтуклиева нареди медиите[/caption] "ФЕЙСБУК МИ ПРИПОМНЯ. На 24 юли 2017 г.съм постнала тук: Ето какво писмо изпратих до шефа на Специализираната прокуратура г-н Иван Гешев: На вниманието на г-н Иван Гешев Административен ръководител на Специализирана прокуратура Уважаеми г-н прокурор Гешев, В открито писмо до Вас, до председателя на БСП г-жа Корнелия Нинова и до главния прокурор г-н Сотир Цацаров от 24 юли 2017 г. Маргарита Димитрова Стефанова (Михнева) пише: "Колтуклиева твърди, че аз и прокурор Гешев сме фалшифицирали подписа й в КТБ! Парадоксът е, че тя няма да бъде осъдена за взетите пари, а ще се размине с минимална глоба за неплатени данъци върху тях."

Никога не съм твърдяла, че Вие сте фалшифицирали мой подпис - където и да било. Това е абсолютна и нагла лъжа! Г-жа Маргарита Димитрова се опитва да направи интрига между мен и Вас, както и да Ви дискредитира публично като личност и магистрат, в чиято порядъчност някой се съмнява.

Впрочем, това невярно твърдение се тиражира най-напред от адвоката на г-жа Маргарита Димитрова Стефанова г-н Антон Сираков в интервю за вестник "Галерия" от 19 юли 2017 г.. Удостоверение с Изх.# 220201700152676/15.05.2017 г. НАП (Териториална дирекция София) удостоверява, че нямам никакви задължения към държавата. Апропо, имам същия документ и от 2018 година. В ход е дело по моя искова молба до Съда от юни 2016 г. срещу г-жа Маргарита Димитрова за неистинните й твърдения, че съм получила 500000 лева от КТБ , за да "лъжа" вложителите. Вие вероятно сте се убедили, че никога не съм получавала пари от КТБ, нямам договор за пиар с КТБ, не съм кредитополучател или депозант на КТБ, не съм произнесла, нито съм написала дори една хвалебствена дума за КТБ. И това лесно може да се провери в Интернет. Уважаеми г-н прокурор Гешев, Моля Ви да потвърдите писмено, че няма данни да съм получавала пари от КТБ, на територията на КТБ, от служител на КТБ и да съм имала договор за пиар с КТБ. Благодаря Ви за вниманието! Соня Колтуклиева

Много бързо прокурор Иван Гешев ми отговори, че нямам нищо общо с мега-делото КТБ. Показах писмото му в предаването на Luba Kulezich по телевизия BIT.

На 5 юли 2018 г. трима съдии от Софийски градски съд осъдиха Маргарита Михнева за клевета, за нейните твърдения от 12 ноември 2014 година, че съм взела 500000 (!) лева от КТБ.

Разбира се, нито една от свинските медии, които разпространяваха клеветата 4 години, нито дори “обществената” БНТ, която тиражира клеветата в предаването “Още от деня с Димитър Цонев”, не си направи труда да съобщи за решението на СГС, което не подлежи на обжалване.

Направиха го само телевизия Евроком (Кармелита Тонева); сайтовете 19 минути и Slava (борис ангелов); Скандал; Фрогнюз (Katia Ilieva), телевизия БАЦ (Радо Нюз); споделиха го стотици хора във Фейсбук. Благодаря им! Ще даря парите от обезщетението на майки на деца със специални нужди от родния ми град Петрич", написа Соня Колтуклиева в профила си.