Николай Бареков прекали: Старите к*ви въртят старите номера! (виж тук)

Николай Бареков прекали: Старите к*ви въртят старите номера! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков вече пресоли манджата, излезе извън рамките на всякакво възпитание!

Николай Бареков все се показва цапнат в устата, то този път пресоли манджата. И категорично излезе от рамките на доброто възпитание и култура. Особено що се отнася до това, че „словото“ му е публикувано в мрежата и ще се чете от милиони потребители.

Бареков

Николай Бареков мина границата на приличието, ето как нарече опонентите си

Бареков отново скочи срещу политическите си опоненти, които най-спокойно нарече к*ви. Дали някой ще се припознае в думите му и ще си търси ли правата в съда, предстои да видим. А ето го и самият му пост, цитираме:

„Сидеров и Валери Симеонов стигнаха този път и до съд. Предният беше само бой и развод. Да му мисли този, който събра цялата паплач в един отбор. Направиха ужким нов бардак “Обединени Патреоти”, но със старите жрици вътре. Е, как резултатът да е по-различен.

Старите к..ви въртят старите номера. Слугинаж на ДС и ДПС, откровен лобизъм и накрая събраха парсата от олигарсите. За едно бай Волен е прав обаче. Излъгаха окаяните избиратели за пенсиите, казармата и мигрантите, а после отидоха да спират диското по Слънчака. И да прибират рушвети кой от Домуса, кой от Лукойл, кой направо си продаде министрите на ДПС.

Срам! Дълго време този резил ще се помни. НФСБ, Атака и МВРО трябва да гледат парламента или през решетките или през крив макарон. За евроизборите тази чума трябва да бъде сменена от нов консервативен и силно национален проект!“,

“ПатрЕотите” е фирма тип АД с трима собственици: ГЕРБ, ДПС и ДС. Те са създадени с цел. Техният разпад зависи не от шоуто на мъпетите Волен и Валери, а от ортаците. Когато решат, те ще си ликвидират АД-то“, изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар