Министър Ангелкова с марков гардероб за 1 млн. (Баровските й дрехи бият по-скъпотия чантите на Павлова)

Снимки: hotarena.net
1

Министър Ангелкова с най-скъп гардероб сред дамите в правителството, дори Лили Павлова й отстъпва

Министър Николина Ангелкова смая туристите по морето не с изненадващите проверки, които се очаква да направи, а с марковите си дрехи.

Снимки: hotarena.net

Роклите, с които се появява министърът на туризма по време на своите инспекции са семпли и доста изчистени. Но за сметка на това само една от тях струва по няколко хилядарки.

Говори се, че притежава най-малко 250 различни модела от всяка сезонна колекция. Към тях могат да се добавят около 30 костюма, не по-малко от 40 палта. Както и богата колекция от повече от 200 чифта с обувки и 50 броя чанти към тях.

Снимки: hotarena.net

Според модни експерти всичките тези нейни женски глезотии се изчисляват на не по-малко от 600 хилядарки. Но не в лева, а в евро.

Нейни съпартийци от ухо на ухо коментират луксозната й визия. Сравняват я с Емилия Масларова и говорят, че е тръгнала по нейните стъпки. А със сигурност Лили Павлова остава на второ място с тузарските си маркови чанти, с които бе привлякла вниманието на електората преди.

Някои от по-вътрешните гербаджии си спомнят как по време на предизборната кампания на последните избори екипът, който се занимавал с подготовката на снимките на кандидат депутатите изумял когато Николина Ангелкова се появила в студиото с 50 различни рокли за фотосите, предават от hotarena.net

Според хора от най-близкото й обкръжение стилната дама си пада само по известни марки. От рода на „Валентино”, „Дискуеър”, „Макс Мара”и „Патриция Пепе”. С които се сдобива при посещенията си във Франция, Италия и Испания.

Вижте марковите одежди на министърката в нашата галерия!

 

 

1 коментар
  1. Eлена казва

    А няма пари за оправяне на конската мутра,но там и парите не помагат!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.