Вдовицата на Стефан Шарлопов разкри истината за империята му

Гласувайте за статията

Бояна овдовя на 35 години

Вдовицата на Стефан Шарлопов сложи край на спекулациите по темата, че съсипва империята му.

Оказва се, че клюките, които се разпространяваха напоследък, че вдовицата на Стефан Шарлопов води преговори с китайски инвеститори за продажба на империята му, са абсолютно безпочвени.

Стефан Шарлопов

Бояна овдовя на 35 години

Бояна Шарлопова, която овдовя на 35 години не търси нов собственик на семейния бизнес, оценен на над 100 милиона евро. Дори напротив – започнала е да го разширява.
Неотдавна „Шарлопов Груп“ са инвестирали крупна сума в реновирането на един от хотелите на холдинга.

Става дума за четиризвездния им хотел в Девин. В началото на годината той е бил преоборудван и модернизиран за три месеца. Инвестицията по дейността възлиза на стойност над четвърт милион лева.

Интериорът в пастелни цветове е последен писък в хотелското оборудване. Те са комбинирани с така актуалните за планинските спа-курорти дървени елементи.
Вдовицата на Стефан Шарлопов лично е прерязала лентата на реновирания хотел, заедно с най-голямата му дъщеря – Ева.

На събитието са присъствали зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, кметовете на Девин и Смолян – Красимир Даскалов и Николай Мелемов, както и редица видни политици от общината и областта.

Присъстващите на събитието са почели с минута мълчание паметта на Стефан Шарлопов, след което е бил извършен празничен водосвет, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар