Софи Маринова надмина себе си

Софи Маринова надмина себе си
3 (60%) 1 vote

Певицата си инкрустира брилянт

Ромската перла Софи Маринова надмина себе си.

За никого не е тайна, че Софи Маринова винаги е обожавала лъскавите неща. За да не изневерява на истинската си същност, Софи Маринова си инкрустира истински брилянт на един от чисто новите си зъби.

Софи Маринова

Певицата си инкрустира брилянт

Запознати издават, че Софи Маринова се е подложила на редица процедури, за да внесе свежест в усмивката си. Ромската перла стартира процедурите по разкрасяването доста преди нейният любим Гринго да бъде пуснат на свобода, отбелязва LifeOnline.bg.

За разкрасителните процедури Софи Маринова е била път чак до Варна, за да се сдобие с истински брилянт. Бижуто й е било поставено от специалист.

Междувременно стана ясно, че след излизането на Гринго от затвора, двамата с ромската перла са се отдали на правене на бебе. Неотдавна самата певица сподели, че понякога се потят по седем часа в леглото с надеждата нещата най-накрая да се получат.

Софка мечтае за момента, в който ще може да съобщи радостната вест на Гринго, че чакат наследник.
Междувременно стана ясно, че Гринго е полял свободата си с подобаващ купон.

Припомняме, че той остана зад решетките за известно време заради рекет. През юни обаче той бе пуснат на свобода заради примерно поведение и становището на магистратите, че се е поправил по време на престоя му зад решетките, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар